Arkitektur
Idyll på Notodden

Vi lanserer et nytt bygg og 12 nye hjem!

Vannfronten Park Holta er det tredje byggetrinnet av den store boligsatsingen på Notodden. I det nye bygget er det 12 leiligheter i størrelse fra 47,0 til 88,0 kvadratmeter BRA. Byggestart er allerede besluttet. Dette betyr at vi skal bygge 48 nye boliger samtidig. Byggingen av de to andre byggene, Birkeland og Eyde, er godt i gang.

Vi lanserer et nytt bygg og 12 nye hjem!

Vannfronten Park Holta er det tredje byggetrinnet av den store boligsatsingen på Notodden. I det nye bygget er det 12 leiligheter i størrelse fra 47,0 til 88,0 kvadratmeter BRA. Byggestart er allerede besluttet. Dette betyr at vi skal bygge 48 nye boliger samtidig. Byggingen av de to andre byggene, Birkeland og Eyde, er godt i gang.

Unik beliggenhet

Boligene vil ligge over næringsarealene i første etasje og får egen parkeringskjeller med heis opp til leilighetene. Beliggenheten til prosjektet er unikt med nærhet til Bok- & Blueshuset, vestvendt beliggenhet med gode solforhold og med vannfronten som nærmeste nabo. I tillegg blir det gangavstand til butikker, kulturarenaer og Notoddens mange opplevelser. Mellom byggene blir det anlagt et attraktivt og grønt fellesareal med parkelementer og hyggelige møteplasser.


 
 
 
 
 
 

Grønne møteplasser


Mellom de tre byggene i Vannfronten Park blir det innbydende uteområder og hyggelige møteplasser preget av mye grønt. Leilighetene på dette planet har også naturlige privatiserte hageområder med terrasser omkranset av hekker. Det første bygget vi lanserer av Vannfronten Park blir liggende vestvendt. Det får luftige balkonger og terrasser. Mange boligene får dessuten flott utsikt til Heddalsvannet.

En enklere hverdag


Boligene i Vannfronten Park blir organisert som et borettslag tilknyttet Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag. Mange i Telemark vet at det å bo i et borettslag gir deg trygge rammer i et godt fellesskap. Livet blir også enklere i Vannfronten Park. Kanskje du er en av dem som ønsker å flytte fra en stor enebolig til et hjem som krever et minimum av vedlikehold og egeninnsats? Flytter du inn i en borettslagsbolig, kan du slippe alle de pliktene du har i en enebolig. Med andre ord: Færre bekymringer og mer tid til de tingene du virkelig har lyst til å gjøre!

Verdt å vite


Vannfronten Park leveres av Jernverkstomta Utbygging AS, som er eid av PBBL Prosjekt AS og Heimgard Bolig AS. Aktiv Notodden står for salget av prosjektet. Boligene er organisert som et borettslag tilknyttet PBBL.

PBBL


Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag er et moderne boligbyggelag som løpende gir sine medlemmer tilbud om attraktive boligprosjekter i vårt fylke. PBBL er også en av de største utbyggerne i Telemark. Over 19.000 medlemmer har tegnet medlemskap i PBBL for å være sikret den boligen de ønsker - når de trenger den. Under PBBL sin paraply forvaltes det over 7.500 boliger i mer enn 350 boligselskaper fordelt på 11 kommuner. PBBL utvikler mange av de nye boligprosjektene sine gjennom datterselskapet PBBL Prosjekt AS.

Heimgard Bolig AS


Heimgard Bolig AS er en innovativ og miljøfokusert boligutvikler med fokus på fremtidens bomodeller og planer, og er et kapitalsterkt selskap med kompetente og solide eiere. Heimgard Bolig AS besitter en betydelig bolig og eiendomsportefølje under utvikling og bygging i Telemark, Vestfold og Buskerud. Heimgard Bolig er eid av Milarium Bolig, Pancom og Øygarden Boligeiendom. Øygarden Boligeiendom AS har over mange år gjennomført større bolig- og sentrumsprosjekter og har vært en av Sør-Norges mest kompetente og ledende aktører innenfor boligutbygging. Pancom AS har bygget seg til å bli en av de ledende aktørene i fylket på utbygging av borettslag, boligfelter og lavere trehusbebyggelse. Miliarium Bolig utvikler eiendom med bolig i fokus i egen regi og i samarbeid med partnere. Det geografiske nedslagsfeltet er Østlandet, Stor-Bergen, Bodø og Tromsø.

Meld interesse nå


  Jeg aksepterer å bli kontaktet av megler via e-post og telefon.

  Bjørn R. Bjørnfeld

  Prosjektmegler


  41 85 97 88 bjorn.bjornfeld@aktiv.no

  Birthe Hedvall

  Prosjektmegler


  97 55 49 05 birthe.hedvall@aktiv.no